top of page

First contact kan ook levensgevaarlijk zijn voor de mensheid

Veel mensen kijken uit naar het eerste open contact met buitenaardse beschavingen en staan dan klaar om hen met open armen te verwelkomen. Maar, misschien is het wel helemaal geen goed idee om vol vertrouwen dit contact tegemoet te zien op een planeet die wel echt lijkt, maar dat waarschijnlijk niet is.

Wat opvalt, is dat steeds meer mensen zich gaan bezighouden met buitenaardse zaken. Mensen die normaal gesproken hele andere dingen aan hun hoofd hebben, schijnen opeens erg geïnteresseerd in leven buiten onze planeet. Misschien hebben de recente ontdekkingen op Antarctica daar iets mee te maken of misschien met het fenomeen tijd, waarbij grenzen tussen dimensies steeds vaker lijken te verdwijnen. Zelfs Mike Adams van de website Natural News begeeft zich plotsklaps op buitenaards terrein en is van mening dat wij als mensheid helemaal niet verlangend uit hoeven te kijken naar contact met buitenaardsen. In zijn denkwijze gaat hij ervan uit dat er op dit moment nog geen contact is geweest met buitenaardse beschavingen en dat wanneer dit zal gebeuren dit ook wel eens het einde van de mensheid zou kunnen zijn. Hij zegt dat zijn mening hetzelfde is als die van Dr. Stephen Hawkins en wel dat de meest succesvolle beschavingen in de kosmos agressieve oorlogszuchtige rassen zouden zijn die op pad gaan om andere planeten te koloniseren en te veroveren. Vanuit die invalshoek bekeken, zou het contact met vredelievende, niet agressieve buitenaardsen zo goed als nul zijn volgens Adams, omdat vredelievende buitenaardse beschavingen niet op pad gaan om andere planeten te veroveren, maar gewoon lekker blijven waar ze zijn. De meest logische verklaring volgens hem is dan ook dat de kosmos vol zit met vergevorderde beschavingen die bepaalde dingen nodig hebben van andere planeten en hun succes te danken hebben aan het feit dat ze van planeten die ze in de kijker hebben, zoals bijvoorbeeld onze aarde, gewoon pakken wat ze willen. Mike Adams noemt de mensen die denken dat buitenaardsen hier komen in vrede en ons goede dingen zullen brengen, irrationele optimisten. Wij denken dat ze natuurlijk ook best een helpende hand zouden kunnen toereiken, maar dat is niet gebaseerd op persoonlijke ervaringen net zoals die van Mike dat niet zijn. Hij denkt dat we er als mensheid beter aan doen om te zorgen dat we hier op aarde de middelen scheppen om onszelf in de nabije toekomst te kunnen verdedigen tegen agressieve buitenaardse beschavingen. In de volgende video licht Mike zijn zienswijze verder toe.

Maar, misschien is dit alles helemaal niet zo belangrijk als wij denken, want nieuw wetenschappelijk onderzoek toont aan dat wij misschien in een holografische 3D illusie leven. Het idee is niet nieuw, al in het begin van de jaren negentig kwamen een aantal wetenschappers met die gedachte, maar nieuw onderzoek door geleerden van de universiteit van het Engelse Southampton, in samenwerking met Canadese en Italiaanse collega’s, heeft nieuwe aanwijzingen/bewijs opgeleverd van een holografisch universum. Ze kwamen tot hun conclusie nadat ze onregelmatigheden hadden onderzocht in de kosmische microgolf, ook wel bekend als het nagloeien van de Big Bang. Volgens professor Kostas Skenderis van de Southampton universiteit is ons leven vergelijkbaar met het kijken naar een 3D film in de bioscoop. Voor ons gevoel heeft de film hoogte, breedte en diepte, maar in feite zijn de beelden afkomstig van een plat scherm. Het verschil met een 3D universum is volgens professor Skenderis dat we daar in staat zijn om voorwerpen aan te raken en dat de projectie “echt” lijkt, hoewel het een illusie kan zijn. “Holografie is een enorme stap vooruit in de manier waarop wij denken over de structuur en creatie van het gecodeerde universum”, zei de professor. En verder: “De relativiteitstheorie van Einstein verklaart bijna alles wat grootschalig is in het universum heel goed, maar die theorie valt een beetje uit elkaar als je naar haar oorsprong en mechanisme kijkt op kwantumniveau. Al jarenlang zijn wetenschappers bezig de theorie van Einstein over de zwaartekracht te combineren met de kwantumtheorie. Sommigen denken dat het concept van een holografisch universum de mogelijkheden biedt om de twee samen te voegen en ik hoop dat ons onderzoek hiertoe kan bijdragen”. Het bovenstaande ondersteunt de theorie van David Icke die al heel lang zegt dat wij in een holografische illusie leven. Als je dat allemaal beseft, dan is het ronduit hilarisch hoe mensen elkaar bijvoorbeeld in de haren vliegen over de vraag of de aarde nu rond is of zo plat als een dubbeltje. Dan is het eigenlijk vermakelijk om te zien hoe gemakkelijk mensen volledig opgaan in hun rol en doen alsof zij werkelijk hun avatar op deze planeet zijn. Hoe snel mensen vergeten dat ze in werkelijkheid eeuwig bewustzijn zijn en hier op aarde om een menselijke ervaring mee te maken, waarschijnlijk in een hologram. Een hologram, gemaakt door een IT specialist die velen plegen God te noemen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page