top of page

Aanval op Iran door de Rothschilds komt dichterbij

Het zal niet al te lang meer duren voordat de propagandakanonnen Iran op allerlei mogelijke manieren zullen demoniseren. De nieuwe baas van het Amerikaanse leger, "Mad Dog" Mattis heeft al aangegeven hoe hij Iran gaat aanpakken: “Als je in de weg staat, ben je dood”.

Niet alleen scheurt de aarde letterlijk op sommige plekken aan flarden zoals wij eerder deze week hebben kunnen zien, onder de nieuwe Amerikaanse president Trump is er grote kans dat ook de wereldvrede aan flarden zal scheuren. Van alle potentiële conflicten die op de loer liggen, is de komende militaire invasie door Amerika van Iran wel één van de meest zekere. De reden is eenvoudig: Israël wil Iran aanpakken en die zal daarvoor haar medewerker in het Witte Huis, Donald Trump, inzetten. Als we zeggen Israël, dan bedoelen we de werkelijke machthebbers van de wereld, de families die onder andere via het Zionisme de wereld in de achtergrond regeren en die via de centrale banken de controle van de gelduitgifte in de meeste landen in handen hebben. Iran heeft nog geen centrale bank, wordt steeds machtiger en staat nu bovenaan de lijst om aangepakt te worden. Wie daar nog aan twijfelt, raden wij aan om even naar de volgende video te kijken. Een nieuwsuitzending van Fox News, met daarin een interview met de voormalige Amerikaanse ambassadeur in Irak, James Jeffrey, die de nieuwe Minister van Defensie, Jim Mattis alias Mad Dog, goed kent. In het interview wordt Jeffrey gevraagd wat Mattis denkt van Iran en hoe hij denkt Iran aan te pakken. Het antwoord is, “Ik denk dat hij Iran “strategisch” gaat aanpakken. Hij zal diplomatie proberen, maar als dat niet werkt, geloof mij, ik heb hem aan het werk gezien, iedereen die hem in de weg staat is dood”.

Beter personeel kan een Rothschild zich niet wensen. Dus zie je nu allerlei berichten in de media verschijnen over dat Iran alle voorwaarden van de gesloten overeenkomst met Amerika zou overtreden of in dit geval meer een VN resolutie die het land verbiedt de eerst komende acht jaar tests uit te voeren met ICBM raketten. Dit is het soort lange afstandsraketten dat kernkoppen kan vervoeren. Enkele dagen geleden heeft Iran weer een dergelijke test uitgevoerd, maar zij zeggen niet in overtreding te zijn van welke overeenkomst dan ook, omdat het verbod alleen geldt voor raketten die kernkoppen kunnen vervoeren en dat de geteste raketten dat niet doen.

Ondertussen is er stilletjes een wetsvoorstel bij het Congres neergelegd, met de aanduiding: H.J. res 10. Het is een eenvoudige wet waarbij de titel al precies aangeeft waarover het gaat. “Het inzetten van het Amerikaanse leger om te voorkomen dat Iran nucleaire wapens zal krijgen”. Wat het betekent als deze wet wordt goedgekeurd en aangenomen, is dat de Amerikaanse president op ieder door hem te bepalen moment Iran mag aanvallen in een zogenaamde pre-emptive strike, het als eerste aanvallen zonder dat je zelf wordt aangevallen. Met deze wet heeft de president geen enkele verdere goedkeuring meer nodig van het Congres, dus als Tel Aviv Donald Trump belt met de mededeling: "Je moet nu Iran aanvallen", dan kan Trump dat doen zonder met ook maar iemand te overleggen. En het "toeval" wil dat er precies nu oefeningen worden gehouden in de Perzische Golf waar Amerika, Engeland, Frankrijk en Australië gezamenlijk oefenen tijdens een gesimuleerde aanval op Iran. De naam van de oefening is zoals zo vaak occult, met de naam Unified Trident. De naam Trident komt je heel vaak tegen, zoals wij eerder schreven: Het zal ook geen toeval zijn dat veel NAVO oefeningen iedere keer het woord Trident wordt gebruikt. Zo was er in 2014 in Oekraïne de oefening Rapid Trident en nu Trident Juncture. Wanneer je het woord “juncture” vertaald dan komen er dingen zoals “verbinding” tevoorschijn en de drietand staat uiteraard voor het symbool van de duivel of satan. Niet zo vreemd dat iedere keer weer satan tevoorschijn komt bij plannen van de Rothschilds en consorten. Het zal dan waarschijnlijk ook niet al te lang meer duren voordat de werkelijke aanval op Iran zal beginnen en terwijl de kanonnen nog roken, zal de centrale bank van Teheran onder leiding van de Rothschilds haar deuren openen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page