top of page

Geheimen op Antarctica worden nu blootgelegd

Er komen nu met de regelmaat van de klok nieuwe ontdekkingen tevoorschijn op Antarctica, het continent dat wordt omgeven door een waas van geheimzinnigheid. Nadat er eerder een piramide was ontdekt, komen er nu beelden van iets dat bijna niets anders kan zijn dan een vliegende schotel.

Het afgelopen jaar heeft het continent bijna voortdurend in de belangstelling gestaan en niet in de laatste plaats vanwege de bezoeken van allerlei hooggeplaatste mensen. Zo bracht de Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, daar een bezoek op het moment dat in de VS de presidentsverkiezingen waren, was eerder dat jaar de Russische Orthodoxe Patriarch Kirill op bezoek geweest na een bespreking met de paus en kwam ook de bekende astronaut Buzz Aldrin nog even op bezoek. Door het verschuivende klimaat op aarde waarbij het in sommige streken veel kouder wordt en andere weer warmer zien we dan ook soms dingen tevoorschijn komen die tot voor kort permanent door, in dit geval, ijs waren bedekt. Zo werd onlangs de volgende piramide ontdekt op Antarctica:

Echter, op nog geen vijf kilometer afstand van deze piramide is nu een andere kleinere ontdekt.

Maar, waarschijnlijk de meest vreemde ontdekking van de afgelopen dagen is de volgende. Via Google is er iets tevoorschijn gekomen wat absoluut niet natuurlijk is en heel duidelijk lijkt op wat wij een vliegende schotel plegen te noemen. Het ligt half onder een soort rotswand en de andere helft is heel duidelijk zichtbaar.

Hebben we hier te maken met een gecrashte of een geparkeerde UFO en zo ja, van wie? Wie het zelf wil bekijken, kan dit doen via de volgende coördinaten: -66.273354 100.984661. Het bijzondere is dat deze vliegende schotel niet gek ver verwijderd is van de plek waar velen menen dat er een soort ingang is. Het gaat om de volgende afbeelding en het lijkt inderdaad een met een laser uitgesneden opening waardoor deze schotels in en uit zouden kunnen vliegen. Ook hier is er duidelijk geen sprake van een natuurlijk gevormde opening.

En dan onlangs het onder water gevonden object, wat ook weer veel lijkt op een vliegende schotel (zie video onderaan dit artikel).

Nog weten we niet zeker wat er zich daar allemaal afspeelt, maar met de week wordt duidelijker dat dit continent veel geheimen herbergt die nu langzaam maar zeker tevoorschijn komen.

Misschien wordt het hoog tijd dat het stel op de volgende foto eens wat meer openheid van zaken gaat geven over wat er zich daar werkelijk allemaal bevindt.

Bron niburu.co

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page